English version

Новини

От пресата

                                                                                                                        

в.Стандарт

 „София. Драконовски мерки за сигурност са наложени в НДК след опита за покушение срещу Ахмед Доган от миналата събота. По ирония на съдбата инициативният комитет, който подкрепя изграждането на АЕЦ "Белене" на БСП, нае също зала 3 в двореца за пресконференция непосредствено след края на изборния ден. Освен фирмата на ген. Кирил Радев, която има договор да пази НДК, обаче журналисти и гости бяха посрещани на входа на залата от служители на охранителната фирма "Скорпио". Гардовете не даваха и пиле да прехвръкне без проверка на документи, а всички до един бяха въоръжени с металотърсачи. Залата, в която соцлидерът Сергей Станишев коментира резултатите от първия референдум след промените, бе завардена щателно от всички възможни входове. Дори вратите на терасата в непосредствена близост с панорамна гледка към бул. "Витоша" бяха заключени. Оказа се, че всички мерки за сигурност са минали и през изричните указания на изпълнителния директор на НДК Иво Георгиев."

от Бюлетина на НАФТСО

"Ръководството на дружеството е получило благодарност от Председателя на БСП Сергей Станишев за "желязната" охрана на пресконференцията в Зала 3 на НДК в неделя (след и по повод на референдума), организирана само за ден. Дори медиите отразиха професионалната организация, въпреки че някои от тях припознаха действията на частната охрана като изява на НСО."

в.24 часа

Знаете ли че..

Спортен Клуб Ояма – Скорпио Карате Клуб “ОЯМА”, а по-късно - през 2003 г. преименуван в Спортен Клуб “ОЯМА-СКОРПИО”, започва своята дейност, като самостоятелен клуб през 1995 г., регистриран като юридическо лице с нестопанска цел, с инструктор Сенсей Радослав Христов.Прочети повече..

Другите за нас

"МКБ Юнионбанк" АД

"... АС "Скорпио" ООД демонстрира професионализъм, оптимална организация, конфиденциалност и висока степен на отговорност."Прочети повече..
Скорпио предлага нова услуга - СОТ