English version

Браншова принадлежност

НАФТСО - Национална асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана

Национална асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана (НАФТСО) е сдружение с идеална цел и обединява български търговски дружества, предоставящи услуги в сферата на сигурността, регистрирано с Решение на Софийски градски съд № 1 по фирмено дело № 2181 от 13.03.2002 г. НАФТСО е член на Европейската конфедерация на частните услуги за сигурност CoESS.

http://www.naftso.org

 

CoESS - Confederation of European Security Services

CoESS е създадена на 26.10.1989 г. в Рим като асоциация на национални организации, представляващи фирми, предоставящи услуги за сигурност във всички техни форми. Следващата - 2009 година ще се чества нейната 20 годишнина. Целта на Конфедерацията е да осигури в Европа и по целия свят защита на интересите на националните организации и на търговските дружества, предоставящи охранителни услуги, да представлява общите интереси, включително чрез хармонизация на националните законодателства по отношение дейността на своите членове.

http://www.coess.org

Повече за конфедерацията в .pdf формат

Знаете ли че..

Спортен Клуб Ояма – Скорпио Карате Клуб “ОЯМА”, а по-късно - през 2003 г. преименуван в Спортен Клуб “ОЯМА-СКОРПИО”, започва своята дейност, като самостоятелен клуб през 1995 г., регистриран като юридическо лице с нестопанска цел, с инструктор Сенсей Радослав Христов.Прочети повече..

Другите за нас

"МКБ Юнионбанк" АД

"... АС "Скорпио" ООД демонстрира професионализъм, оптимална организация, конфиденциалност и висока степен на отговорност."Прочети повече..
Скорпио предлага нова услуга - СОТ