English version

История

АС СКОРПИО ООД изгражда своя структура първоначално в София, а в настоящия момент тя има регионални представители в цялата страна. През дългогодишното си присъствие на пазара за охранителни услуги агенцията има сключени договори за охрана с над 500 възложители, които е изпълнявала и продължава да изпълнява стриктно, надеждно и лоялно. Понастоящем тя охранява множество обекти, намиращи се в различни селища на територията на цялата страна.

Агенцията е основана на 1 август 1991 г. Основатели и собственици на са г-н КАМЕН ПЕНКОВ ПЕНКОВ и г-жа ВАСКА АЛЕКСАНДРОВА ПЕНКОВА.

 "Обръщайки сe назад във времето, когато основах АГЕНЦИЯ ЗА СИГУРНОСТ "СКОРПИО" ООД, изпитвам чувство на удовлетворение и гордост за завоювания престиж и авторитет на фирмата в охранителния бизнес в Република България. Но много по-горд се чувствам от факта, че в този изключително труден период във всяко едно отношение за страната ни, Агенцията осигури над 1900 работни места, а това - умножено средно по три означава, че 5700 българи не са останали гладни.

Националният лиценз за извършване на частна охранителна дейност от Агенцията е признание от МВР за законността на нашата работа.

Както и досега, така и в бъдеще, коректността, професионалното отношение и опит, надеждността и качеството на изпълнение на охранителните услуги ще бъдат водещи мотиви при осъществяване дейността на Агенцията. А това е гаранцията, че тя, както и досега ще върви само напред и нагоре."

"Дамите от 20 и 21 век сме сериозен фактор дори и в типично мъжките  професии. Ние сме целеустремени, но и търпеливи, тактични, строги, нежни и  справедливи. Ние сме достойната опора за другаря в живота ни, стълб в  семейството и семейният бизнес. Не грешат онези, които се доверяват на  женската ни интуиция и потенциал, на нашата работоспособност и  надеждност. Благодарна съм на моят съпруг за вярата му в мен, за  предизвикателствата, пред които ме изправя и съм удовлетворена от  постигнатото с общи усилия досега. Вярвам в просперитета на фирми като  нашата, за които професионално предложената и осъществена услуга са  основни цели и стил на работа."

"БИЗНЕСЪТ Е ДОВЕРИЕ, А ТО НЯМА ЦЕНА!"

 

Знаете ли че..

Спортен Клуб Ояма – Скорпио Карате Клуб “ОЯМА”, а по-късно - през 2003 г. преименуван в Спортен Клуб “ОЯМА-СКОРПИО”, започва своята дейност, като самостоятелен клуб през 1995 г., регистриран като юридическо лице с нестопанска цел, с инструктор Сенсей Радослав Христов.Прочети повече..

Другите за нас

"МКБ Юнионбанк" АД

"... АС "Скорпио" ООД демонстрира професионализъм, оптимална организация, конфиденциалност и висока степен на отговорност."Прочети повече..
Скорпио предлага нова услуга - СОТ